21 Mayıs 2013 Salı


Merhaba arkadaşlar, bu yazımızda Gamesliga hesabınıza Garanti Bankası bankamatiğinden kartsız işlem yaparak nasıl para yatıracağınızı anlatacağım. Öncelikle Gamesliga hesabımıza giriyoruz, anasayfada sağ orta bölümde “Hesap Numaralarımız” adında bir buton var ona tıklıyoruz. Bir pencere açılacak bize yatırmak istediğimiz miktar ve banka seçmemizi isteyecek atıyorum 10 lira yatıracaksınız (temsili bir rakamdır). Sonra para yatırmamız için bize atanmış bir hesap bilgisi çıkacaktır. Yatıracağımız miktar 10 lira, yatıracağımız banka Garanti Bankası.  Gamesliga Referans Merkezi.
Karşımıza aşağıdaki resimdeki gibi bize atanmış garanti bankasına ait hesap numarası gelecektir.
Atanan Hesap Numarası

Bu bilgileri bir kağıda yazın ve en yakın Garanti Bankası bankamatiğine (ATM) gidin. Öncelikle belirtmem gerekiyor bu işlemi yaparken 18 yaşından büyük olmalısınız çünkü nerdeyse tüm kartsız işlemlerde Tc Kimlik No istiyor. Ona göre kendinizi ayarlayın 18 yaşının üstünde bir Tc no girmeniz gerekecektir. Bankamatiğe gidiyoruz ve kartsız işlem butonuna basıyoruz, böyle bir ekran gelecek.
Garanti Bankamatiği Kartsız İşlem Ekranı
Bu menüden “Para Yatırma” yada “Bankasız Havale Para Çekme/Gönderme” butonlarının her ikiside aynı işlevi görür. Bunlardan birisini seçtikten sonra, Gamesliga’nın bize vermiş olduğu hesap bilgilerini giriyoruz. (Unutmayın ki 5 lira bir kesinti yapacaktır.) Kesinti parasıyla birlikte 15 liramızı isteyecek bizden, veriyoruz işlem tamamlanıyor ve bize vereceği makbuzu kesinlikle alın. Zor olan kısmını atlattık şimdi bilgisayarımızın başına gidiyoruz dönüyoruz.
Evet bilgisayarımızın başına geldik, Gamesliga hesabımızı açtık aynen şu menüyü takip ediyoruz.
Hesabım > İşlemler > Parasal İşlemler > Kartsız Para yatırma > Para yatırma forumu buraya kadar geldik mi ? Geldiyseniz aşağıdaki resimdeki gibi bir forum çıkacak karşınıza. Gamesliga Referans Merkezi.
Para yatırma forumu

Bu forumda bizden istenilen bilgileri nerden bileceğiz ? Tabiki bankamatikten aldığımız makbuzdan. Eğer şuan içinizden kendinize küfür ediyorsanız makbuzu attığınız için malesef yapabileceğim birşey yok, ben size demiştim makbuzu mutlaka alın diye. Aşağıdaki örnek makbuz resminde yukarıya girmeniz gereken bilgileri işaretledim. Forumda sorulan telefon no bölümüne ise bankamatikte işlem yaparken sizden tel no istediyse, oraya girdiğiniz tel no yu yazın, istemediyse kendi tel nonuzu yazabilirsiniz. Buyrun örnek makbuz resmi, para yatırma formunda istenilen bilgileri işaretledim. Gamesliga Referans Merkezi.
Garanti Bankamatik Makbuzu

Evet arkadaşlar bu bilgileri girdikten sonra “Gönder” butonuna basınız. Hayırlı uğurlu olsun para yatırma işleminiz sorunsuz bir şekilde gerçekleşmiştir. Gamesliga Referans Merkezi olarak bu olayıda hallettik, eğer sorunuz varsa yorum bölümünden sorabilirsiniz elimden geldiği kadar sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

Tagged: , , , ,

1 yorum :

  1. iyi akşamlar gamesliga.com adresli internet sitesine 50 tl yükledim.
    ''
    Elinizdeki dekont ya da fişin okunabilir ve anlaşılabilir bir görüntüsünü www.hizliresim.com adresine yükledikten sonra size 3 tane link verilir efendim. Bu 3 linkten başlığı 'doğrudan erişim' olan linki bize buradan mesaj yoluyla göndermenizi rica edeceğ''

    diye bir yazıyla karşılaştım ve durum iptal edildi görünüyor. Saatler öncesinde banka dekontunun fotoğrafını dedikleri gibi mesaj olarak göndermeme ragmen hala daha param hesabıma aktarılmadı yardımınızı istiyorum. teşekkürler.

    işlem no: 121574

    YanıtlaSil

Gamesliga üyelik için gerekli olan gamesliga referansı veriyoruz © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org